Välkommen till IDÉ-EL!

Vi levererar ”Från idé till verklighet” med hög kundfokus, beprövat material, välutbildad och motiverad personal levererar vi snabba, säkra och effektiva installationer.

Om oss

Företaget har idag 27 fast anställda medarbetare, varav 25 är montörer och 2 är tjänstemän. IDÉ-EL Stockholm AB utför alla typer av elinstallationer, stora som små inom projekt eller service – oavsett om det gäller kontor, bostäder eller industrier i både privat och offentlig miljö. Vi installerar i befintliga fastigheter och där det byggs nytt.

Våra Tjänster

Vi har två huvudsakliga verksamhetsområden. Det första är installationer inom kraft, belysning, data och fiber och det andra är uthyrning av ICT tekniker/installationsmontör i datahallar.

Privat

IDÉ-EL Stockholm AB har med vår kompetenta personal lång erfarenhet och kunskap av elinstallationer. Vi levererar kvalitetssäkra elinstallationer och tar fram helhetslösningar anpassade efter våra kunders behov.

Företag

IDÉ-EL Stockholm AB har lång erfarenhet av att arbeta med elinstallationer i offentliga miljöer. Våra elektriker har erfarenhet av både stora som små installationer. Våra installationer omfattar allt från grundläggande standardlösningar till specialiserade installationer.

Entreprenad

IDÉ-EL Stockholm AB arbetar med entreprenad inom både nyproduktion och renovering. IDÉ-EL Stockholm AB kan utföra entreprenader inom kontor, butiker, lager och industrier. IDÉ-EL Stockholm AB är en väl anlitad samarbetspartner vid entreprenader.

Data, fiber & tele

IDÉ-EL Stockholm AB utför projektering, installation, service och underhåll inom data, fiber och tele. IDÉ-EL Stockholm AB har gedigen kunskap av fastighetsnät i stora entreprenader, men utför även mindre installationer. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för dig.

Läs mer om oss på IDÉ-EL!

DÉ-EL Stockholm AB’s vision är att vi ska leverera ”Från idé till verklighet”

Vi bygger framtidens digitala infrastruktur

Kontakt

Copyright ©  Niutech. All Rights Reserved.